(Placeringer)

m

(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
''Football Club Spanish Clinton'' er en fodboldklub fra byen [[Spanish Clinton (by)|Spanish Clinton]] i [[Questo]]. Den blev optaget i [[ASQ]]s turnering med dennes oprettelse fra sæson 21.
+
''Football Club Spanish Clinton'' er en fodboldklub fra byen [[Spanish Clinton]] i [[Questo]]. Klubben blev optaget i [[ASQ]]s turnering med dennes oprettelse fra sæson 21.

Spanish Clinton er med tre mesterskaber, en sølv- og tre bronzemedaljer en af de mest succesfulde klubber i Questo. Den har aldrig været uden for den øverste række.

Linje 7: Linje 7:

Da klubben to år senere igen deltog i [[IC 30|Intercup]], tabte den efter straffesparkskonkurrence til de eronesiske mestre fra [[Gépards Forquanesian]] i 1.runde.

[[QUE 27|27:]] Nr. 4 af 8 i 1.division<br>
[[QUE 28|28]]: '''Mester''' af 8 i 1.division — Semifinalist i [[IC 28|Intercup]]<br>
+
[[QUE 28|28:]] '''Mester''' af 8 i 1.division — Semifinalist i [[IC 28|Intercup]]<br>
[[QUE 29|29]]: Nr. 3 af 8 i 1.division<br>
+
[[QUE 29|29:]] Nr. 3 af 8 i 1.division<br>
[[QUE 30|30]]: '''Mester''' af 8 i 1.division — 1.runde i [[IC 30|Intercup]]<br>
+
[[QUE 30|30:]] '''Mester''' af 8 i 1.division — 1.runde i [[IC 30|Intercup]]<br>

Nuværende version fra 22. nov 2015, 13:57

Football Club Spanish Clinton er en fodboldklub fra byen Spanish Clinton i Questo. Klubben blev optaget i ASQs turnering med dennes oprettelse fra sæson 21.

I 28 nåede klubben semifinalen i Intercup efter at have slået West Bollonam Rovers (dengang stadig en amatørklub) og Al-Arabi Al-Glormayah. Pudsigt nok vandt Spanish Clinton i begge tilfælde på udebane, men ikke hjemme. I semifinalen tabte den så med 0:2 ude og 0:3 hjemme til den senere vinder AWBF Forquanesian.

Da klubben to år senere igen deltog i Intercup, tabte den efter straffesparkskonkurrence til de eronesiske mestre fra Gépards Forquanesian i 1.runde.