Forside

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Denne side af lavet i samarbejde med Arquusia Web Services

Seneste anbefalede opslag

Overwind FC#Historie

Joseph Maboût

Tirbik Talents

Eronesian protesterer over Åge Roput
Denne taler vi lige om; har en helt konkret holdning til slige smuttere - ja, lad os det.

Hjælp til igangværende

STONEY HUSK at kåre: Årets Alfoot-SpillerÅrets Alfoot-FundÅrets Alfoot-Træner!!

Landskampkalender
Tirbik Cup for A-landshold 36
Tirbik Cup for U21-landshold 36

Huskeliste til sæsonafvikling

Transferliste

Nye aldersregler

Fra og med sæson 37 kan man kun spille seniorfodbold, hvis man fylder mindst 18 år i det år, hvor sæsonen slutter.
U21-landshold er udelukkende for spillere, der fylder mindst 18 og højst 21 i det år, hvor den pågældende landskampsæson slutter. Der er således ikke længee mulighed for at benytte seniorer — til gengæld kan en spiller under 21 spille så mange A-landskampe, det skal være, uden derved at miste retten til at spille U21-landskampe.
De nye regler gælder straks for alle klubber og landshold i TIFO-regi. Har en 16-årig været på landshold eller prof i sæson 36, så kan han ikke spille på landshold i sæson 37, men igen i 38 når han fylder 18. Og profkontrakten må annulleres og han kan ikke spille på seniorholdet i sin klub.

Skrives rent

juni 32
juli 32
august 32

Lægges ind

første spillerfagforening: startet af Zlatko Covic; de fleste OFK-spillere medlemmer. Første resultater?

Molszari-opfølgning

kuriosum:
oprykket klubs træner anlægger sag mod egne spillere, der har gjort et el. andet ved ham under fejringen af oprykningen (fx ødelagt tøj el.lign.)

schwalkmaier gravid

samlemærke-dille (spillermærker) - idé af exprof (Pete Rose?)

Baringers Land 36 — Noter

 • Cockerer Wurst, i daglig tale ein »Cock«; dette ord har på andre sprog affødt noget ændrede slang-betydninger
 • Glockenspiel (opfundet af … i Baringers Land). Årlig glockenspiel-festival i mindre by (dog en allerede opfundet, dvs. som har fodboldklub i BOFV’s liga).
 • Glas- (og ”senere” også optik-) –industri og –kunst i bestemt område/by
 • JugendParade: kulturbegivenhed hvert andet år. Nævn, hvor det er i 36, og skriv, at bytinget først havde villet holde JP tidligere end normalt, for ikke at få lavt besøgertal pga. GC, men udnytter i stedet så netop, at der er GC i den periode; håber at kunne tiltrække endnu flere, idet der jo alligevel er en masse ”ude”fra i landet/området pga. GC.
 • En af værtsbyerne er kendt for sit årlige løb. Men motorløb, cykelløb eller fx Xigo-mil-løb?? Evt. alle tre samtidig/samme dag som noget unikt i verden (også både?, evt. som noget nyt?)?
 • Sönig: rig(este i Miseira?). Filharmoni ældste eksisterende i verden. By mindre end de fleste tror. (Rundspørge i fjernt land: folk troede, det var (”Nordmiseiras” hovedstad…). Gammelt åndeligt (og religiøst) centrum for hele Nordmiseira (og Sydalouang????) — skyts(helgeninde?) er Hertha (bl.a. kendt statue og (domkirke?))
 • TAR dårligste VM-resultat nogensinde (?tjek!) i UDB 27, da de tabte 3x 0:4!!
 • Klassikerkampe:
  • LAR-SKO-semi ved MÕE 24 (? – den med 5:5 og straffesparkskonkurrence)
  • Kampen mellem Skolborg og Baringers Land i indledende runde må have skrevet sig ind i bogen over VM-klassiskere lige som GC 24-semifinalen Skolborg-Laran, hva'?! Vores bronzekampe er også påfaldende spændende — fx både ved Laran 30 og ved Trokollonne 33. I vores leg er der åbenbart selv hér megen ære at spille om, mens det jo i virkelighedens verden blot betegnes som "tabernes finale". Og ved EM spiller man af samme grund jo endda slet ikke bronzekamp!

Numsedans, numsedans, hvem mon numser den næste dans?

Principal Skinner Twerk.gif