Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning
Linje 1: Linje 1:

''Sportsforeningen Topperød'' er en idrætsklub fra byen [[Topperød]] ([[Krageø-Binnø-Øbo Amt]]) i [[Klomarken]].

Klubbens fodboldhold blev optaget i [[KBUF]]s liga fra sæson xx og blev sensationelt [[KLO 24|mester i 24]], hvor holdet desuden fik [[Eendracht Kluij]] ud i forlænget spilletid i [[NBC 24|Nick Bobson Cup-kvartfinalen]]. Havde landsbytropperne vundet, ville SF Topperød nok være blevet professionel og kunne således have skrevet endnu mere klosk fodboldhistorie.
+
Klubbens fodboldhold blev optaget i den kloske turnering med dennes indførelse fra sæson 18 og blev sensationelt [[KLO 24|mester i 24]], hvor holdet desuden fik [[Eendracht Kluij]] ud i forlænget spilletid i [[NBC 24|Nick Bobson Cup-kvartfinalen]]. Havde landsbytropperne vundet, ville SF Topperød nok være blevet professionel og kunne således have skrevet endnu mere klosk fodboldhistorie.

==Placeringer==
+
Det samme var tilfældet, da holdet efter lutter étcifrede placeringer i sine første seks år i [[Klomarkens 1.division|den bedste række]] — som ud over [[KLO 24|mesterskabet]] bød på en [[KLO 25#Pokal|pokalfinale året efter]] og [[KLO 27|en bronzemedalje i 27]] — [[KLO 29|endte på sidstepladsen i 29]] og dermed lige netop ikke fik foden indenfor i den professionelle liga, der blev oprettet samme sommer. Oven i købet [[KLO 30|rykkede holdet med det samme videre ned]] i 3.division, hvor det har ligget siden.

+
[[KLOA|Landshold]]sspilleren [[Ove Terrå]] spillede i SF Topperød.
 +
[[KLO 24|24:]] '''Mester''' af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]] — 1.runde i pokalen — ¼ (1.runde + indledende) i [[NBC 24|Nick Bobson Cup]]<br>
 +
[[KLO 25|25:]] Nr. 6 af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]] — Pokalfinalist — ¼ (1.runde) i [[MCP 25|Miseira Cup for Pokalhold]]<br>
 +
[[KLO 26|26:]] Nr. 8 af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]]<br>
 +
[[KLO 27|27:]] Nr. 3 af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]] — 1.runde i [[ALFA 27|ALFA Cup]]<br>
 +
[[KLO 28|28:]] Nr. 7 af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]]<br>
 +
[[KLO 29|29:]] Nr. 16 af 16 i [[Klomarkens 1.division|1.division]] ('''ned''')<br>

Versionen fra 28. mar 2020, 11:47

Sportsforeningen Topperød er en idrætsklub fra byen Topperød (Krageø-Binnø-Øbo Amt) i Klomarken.

Klubbens fodboldhold blev optaget i den kloske turnering med dennes indførelse fra sæson 18 og blev sensationelt mester i 24, hvor holdet desuden fik Eendracht Kluij ud i forlænget spilletid i Nick Bobson Cup-kvartfinalen. Havde landsbytropperne vundet, ville SF Topperød nok være blevet professionel og kunne således have skrevet endnu mere klosk fodboldhistorie.

Det samme var tilfældet, da holdet efter lutter étcifrede placeringer i sine første seks år i den bedste række — som ud over mesterskabet bød på en pokalfinale året efter og en bronzemedalje i 27endte på sidstepladsen i 29 og dermed lige netop ikke fik foden indenfor i den professionelle liga, der blev oprettet samme sommer. Oven i købet rykkede holdet med det samme videre ned i 3.division, hvor det har ligget siden.

Landsholdsspilleren Ove Terrå spillede i SF Topperød.

23: Nr. 9 af 16 i 1.division
24: Mester af 16 i 1.division — 1.runde i pokalen — ¼ (1.runde + indledende) i Nick Bobson Cup
25: Nr. 6 af 16 i 1.division — Pokalfinalist — ¼ (1.runde) i Miseira Cup for Pokalhold
26: Nr. 8 af 16 i 1.division
27: Nr. 3 af 16 i 1.division — 1.runde i ALFA Cup
28: Nr. 7 af 16 i 1.division
29: Nr. 16 af 16 i 1.division (ned)
30: Nr. 16 af 16 i 2.division, kreds 1 (ned)
31: Nr. 10 af 16 i 3.division, kreds 1
32: Nr. 9 af 16 i 3.division, kreds 3
33: Nr. 3 af 16 i 3.division, kreds 3