28 FL Ba Novis (amklub)
29-30 Sparta Zijterdam (amklub)
31-35 Molszari U 28 (13-  3-12)
36-37 SV Rejws

Fodboldtræner fra Molszari. Begyndelsen af Van De Poewiss’ trænerkarriere — som han begyndte på tidligt, fordi han ikke var den bedste fodboldspiller — viser nogle flotte resultater. I 20 vandt han med FL Ba Novis pokalen …i finalen over Roodts Boys, som han selv var skiftet fra i løbet af samme sæson, og som han i øvrigt havde spillet for som helt ung!

Fem år senere var han tæt på at gentage triumfen, da Stadiusmen Ba Novis med krøltoppen som hjælpetræner nåede pokalfinalen mod store Eendracht Kluij, der endda måtte ud i forlænget spilletid for at tage trofæet. SBN nåede også semifinalen i Miseira Cup for Pokalhold og blev dermed professionel. Nu med Van De Poewiss som cheftræner, i første omgang som amatør, vandt holdet mesterskabet i 26. Så blev træneren også professionel, og ironisk nok måtte klubben et år senere se sig reamatøriseret.

Via tre år i andre molszarianske amatørklubber blev han fra 31 træner for Molszaris U21-landshold — mest fordi der ikke rigtig var andre kandidater. På trods af dette blev han på posten i fem år, og havde sågar kontrakt i to mere, da klubben SV Rejws til det molszarianske fodboldforbunds forbavselse snuppede ham til at træne sit nyprofessionelle hold.