Super ALFA Cup 25

Fra Bjørnen og Stenen
(Omdirigeret fra SAC 25)
Skift til: Navigation, Søgning

Den første turnering om Super ALFA Cup — Miseiras kontinentale pokalturnering for landshold.

Den nyindførte turnering blev en sand chanalsk triumf, da alle tre medaljepladser røg til øerne, med Wevey — der i første runde eliminerede det fjerde af de chanalske hold, ærkerivalerne fra Laran — som den første vinder.

Selvom finalen var et brag af en kamp, med ti mål, heraf tre inden for fire og yderligere fire inden for seks minutter, skulle de lysegrønne senere vise sig at beholde pokalen i tolv år, idet der ikke blev spillet om den igen før i 37, hvor den blev genindført med treårsintervaller.

WeveyMolszari 6:4 efs

0:1 Felliss Lurkö (13.), 1:1 Jack Doppman (46.), 2:1 Ben Hommywer (48.), 2:2 Felliss Lurkö (49.), 2:3 Olaaf Poerelouke (61.), 3:3 Ben Hommywer (63.), 3:4 Perliss Varmö (64.), 4:4 Andy Postman (66.), 5:4 Ray Packson (103.), 6:4 Phil Softman (119.)