Forskel mellem versioner af "CF Nico"

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning
(Oprettede siden med "''Club de Fútbol Nico'' er en fodboldklub fra byen Nico i Nolaere. Klubben blev optaget i den nationale turnering fra sæson xx. ==Placeringer== Kategori:Alt O...")

Linje 1: Linje 1:
''Club de Fútbol Nico'' er en fodboldklub fra byen [[Nico]] i [[Nolaere]]. Klubben blev optaget i den nationale turnering fra sæson xx.
+
''Club de Fútbol Nico'' er en fodboldklub fra byen [[Nico]] i [[Nolaere]]. Klubben blev optaget i den nationale turnering fra dennes oprettelse i sæson 18.

==Placeringer==
+
[[NOL 21|I 21]] var CF Nico tæt på at nå mesterskabsslutspillet, men tabte i ottendedelsfinalen til den senere mester [[CF Triñe]] med ærefulde 1:3 hjemme og 2:2 ude. Få år efter gik det bare ned og ned for CF Nico, som sidenhen blev nummer sjok i laveste række tre gange på seks år i 30erne.

+
 +
[[NOL 18|18:]] Indledende runde<br>
 +
[[NOL 19|19:]] ''turneringen ikke gennemført pga. [[Borgerkrigen i Nolaere 19|borgerkrig]]''<br>
 +
[[NOL 25|25:]] Nr. 8 af 8 i 3.division Oeste ('''ned''') — 1.runde i pokalen<br>
 +
[[NOL 26|26:]] Nr. 6 af 9 i 4.division Oeste ('''ned''' i 7.division pga. omlægning af ligaen)<br>
 +
[[NOL 27|27:]] Nr. 3 af 8 i 7.division<br>
 +
[[NOL 28|28:]] Nr. 8 af 8 i 7.division ''(nedrykningsplads, men ligaen blev lagt om efter [[Borgerkrigen i Nolaere 29|borgerkrigen]])''<br>

Nuværende version fra 14. dec 2023, 21:49

Club de Fútbol Nico er en fodboldklub fra byen Nico i Nolaere. Klubben blev optaget i den nationale turnering fra dennes oprettelse i sæson 18.

I 21 var CF Nico tæt på at nå mesterskabsslutspillet, men tabte i ottendedelsfinalen til den senere mester CF Triñe med ærefulde 1:3 hjemme og 2:2 ude. Få år efter gik det bare ned og ned for CF Nico, som sidenhen blev nummer sjok i laveste række tre gange på seks år i 30erne.