Nolaere 22

Fra Bjørnen og Stenen
(Omdirigeret fra NOL 22)
Skift til: Navigation, Søgning

Det fjerde officielle fodboldmesterskab og den fjerde pokalturnering i Nolaere, begge organiseret af RNCF.

Det var samtidig startskuddet til at spille i et ligasystem, hvor klubberne ganske enkelt var blevet inddelt efter hvilken runde, de var nået til i knockoutturneringen året før. Dette gjorde, at Hercules Crav lå helt nede i 3.division, da holdet havde været så uheldigt at møde — og blive slået ud af — CF Triñe.

Og CF Triñe var i endnu højere grad end det foregående år målestokken for nolaeriansk fodbold. Holdet cruisede igennem både mesterskab og pokal — sidstnævnte blev vundet efter en knusende 6:1-sejr i finalen over Union Vosa, blandt andre på mål til 1:0 og 3:0 inden pausen af skolborgeren Brian Wingøe.

I mesterskabet blev også de to andre medaljer fordelt nøjagtig som året før, i form af sølv til CF Tarcalone og bronze til CF Belo. For sølvvinderens vedkommende var det den tredje medalje på fire år, hvilket var rekord; klubben vandt bronze i den første turnering i 18.

Fire nye hold var kommet med, så der nu deltog i alt 68 klubber i den nolaerianske turnering.