FC Urré

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Football Club d’Urré er en fodboldklub fra byen Urré i Arnytrace, som blev optaget i den arnske turnering med dennes indførelse fra sæson 18 og siden blev mester to gange i træk, nemlig i 22 og 24 (der blev ikke spillet om det arnske mesterskab i det mellemliggende år).

Træneren bag den anden af disse triumfer var Richard Miloz, der efter de følgende to års sølvmedalje, tabte pokalfinale og fjerdeplads blev U21-landstræner. To år senere rykkede FC Urré ned i 2. og yderligere to år senere ned i 3.division.

Klubben har ikke siden rejst sig, og fra sæson 36 vendte Richard Miloz tilbage til dens trænerbænk.

De senere profer Pascal Cafrez og Pierre Parselles, men også landsholdsspillere som Félix Tyance og Rico Zino, trådte deres første fodboldstøvler i klubben.

Spilletrøjen er hvid med tynde lyseblå lodrette (eller i nogle sæsoner diagonale) striber, blå shorts og hvide strømper.

Placeringer

18: Nr. 8 af 25 i Gruppe 1 (kvalificeret til 1.division) — 1.runde i pokalen
19: Nr. 14 af 25 i 1.division
20: Nr. 5 af 25 i 1.division — 1.runde i pokalen
21: Nr. 10 af 12 i 1.division — 1.runde i pokalen
22: Mester af 12 i 1.division — Nr. 4 af 4 i kvalifikationsrundens Gruppe III i Nick Bobson Cup
23: ingen turnering, men ny kvalifikation til divisionerne; automatisk placeret i 1.division
24: Mester af 8 i 1.division — Semi i pokalen (= 2.runde) — Indledende runde i Nick Bobson Cup
35: Nr. 9 af 14 i 3.division, Kreds 1
36: Nr. 9 af 14 i 3.division, Kreds 2 — 1er tour intermédiaire i pokalen (dvs. ikke videre fra nogen runde)