FK Bal

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Fodboldklubben Bal er en fodboldklub fra byen Bal (Storeø Amt) i Klomarken. Klubben blev optaget i den kloske turnering med dennes indførelse fra sæson 18.

I sæson 24 var FK Bal som 2.divisionshold i den kloske pokalfinale efter at have slået vinderen af 2.division Chang Øboet, 1.divisionsholdet og tidligere finalist IK Bangsted, divisionskollegerne fra IF Truå samt bronzevinder FK Tink ud af turneringen. Storeøboerne tabte finalen ærefuldt med 0:2 til mægtige Truå fB, som kort efter også vandt Miseira Cup for Pokalhold. Det er i øvrigt det eneste år, FK Bal har deltaget i pokalen; i 25 var 2.divisionsholdene ikke længere med, og da FK Bal i 26 var i den bedste række, havde de miseiranske lande afskaffet officielle nationale pokalturneringer.

FK Bal spillede i 1.division i sæson 26 og 27 og var både i 29 og igen i 35 efter at have været nede at vende i 3.division tæt på at komme tilbage til den bedste række.