Fredericaville Rangers

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Fodboldklub fra Valley-Malley Iles’ hovedstad Fredericaville. Klubben blev optaget i den nationale turnering med dennes oprettelse fra sæson 20. I den tredje sæson blev Rangers mester, og to år senere vandt de bronze.

I 26 blev holdet nummer sjok i 1.division, men netop dét år betød det ikke noget, idet de to divisioner blev lagt sammen. Efter et par rigtig gode placeringer i den nu store, eneste række fulgte så nogle år med meget ringe resultater — men da det gjaldt og turneringen igen skulle opdeles i to divisioner, slog Rangers til ved at blive nummer syv og dermed kvalificere sig til den bedste række.

Her blev det dog først til en plads lige over og derefter lige under nedrykningsstregen, hvormed hovedstadsklubben fra sæson 36 for første gang nogensinde rykkede ud af 1.division.

James Awton, Phil Bannadote, Peter Grandhouse og Gordon Vance kommer alle fra Rangers.