Lack Quisbee City

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Fodboldklub fra byen Lack Quisbee i Lord-Terrier-Land. Klubben blev optaget i den fælleschanalske turnering fra sæson 18, blev i 21 den første terriske mester og genvandt mesterskabet i 24. Desuden har Lack Quisbee City ry for at være et godt pokalhold — således nåede terrierne i 34 finalerunden i Four C og var året efter én runde fra at gentage bedriften, men tabte i kvartfinalen samlet 1:14 til titelforsvarer Sporting Vavery Quisbee.

To af landets største spillere, Oliver Lye og Frank Zoe, trådte deres første fodboldstøvler i klubben. Det samme gjorde de noget mindre kendte landsholdsspillere Ben Hanyawer og Adrian Thompson, mens den szogozianske veteran Rbrtz Walisik spillede et år i klubben som amatør.

Placeringer

18: Nr. 2 af 14 i 3.division (op)
19: Nr. 19 af 27 i 2.division
20: Nr. 13 af 27 i 2.division
21: Mester af 8 i The League — Pokalfinalist — Indledende runde i Nick Bobson Cup
22: Nr. 5 af 10 i The League
23: Nr. 6 af 10 i The League
24: Mester af 10 i The League — Indledende runde i Nick Bobson Cup
25: Nr. 9 af 11 i The League
26: Nr. 6 af 11 i The League
27: Nr. 3 af 11 i The League
28: Nr. 4 af 11 i The League
29: Nr. 4 af 12 i The League