sæson hold res
33-34 TIFOs Trænerskole (3)
35 YG Greyfield (amklub)
36-37 Camp Quisbee Sports

Fodboldtræner og tidligere -spiller fra Laran. O’Neill var anfører, da FC Pearlcoast i 31 sensationelt nåede Nick Bobson Cup-finalen. Han havde også været med, da klubben som amatør vandt sine to første mesterskaber i 24 og 25.

I 27 kom han på landsholdet, hvor han straks tilkæmpede sig en plads og var med i alle tre kampe under TIFO Gold Cup 27. Tre år senere på hjemmebane var han med i truppen, men kom ikke på banen en eneste gang og blev ikke siden udtaget til landsholdet.

Robert O’Neill lagde støvlerne på hylden i en tidlig alder, tog trænereksamen og overtog herefter YG Greyfields håbefulde hold. Det gjorde han godt, med en flot fjerde- og dermed Plint-plads samt kvartfinalen i Four C som resultat, men uden oprykning til den nyindførte chanalske profliga.

Han var så efter sigende en joker til at overtage sin gamle klub FC Pearlcoast, der lige havde vundet nærmest alt, hvad vindes kan, men det blev hos Camp Quisbee Sports, der overraskende havde fundet vej til profligaen, at han tog plads på trænerbænken.