27 Sanig FK, KLO (amklub)
28 FC Gynge, KLO (amklub)
29-30 TuS Innstadt (29: amklub)
31-37 Laran U 42 (19-  6-17)

Fodboldtræner fra Baringers Land. Ikke alene vandt 1.FC Siron under ledelse af Weber sin eneste titel nogensinde i form af den baringske pokal i 19 — i 24 førte han endda klubben til ALFA Cup-finalen, som den kun tabte knebent til eksperterne fra SC Sönig. Det førte naturligvis til professionalisme, for klubben, for Weber og for hans assistent, den senere navnkundige Horst Freund. Euforien var dog kortvarig, for allerede et år efter måtte 1.FC Siron se sig reamatøriseret.

Det bragte Werner Weber til udlandet, i første omgang til den terriske profklub Lack Quisbee Garden Rovers, hvor han dannede duo med Phil McNollah. Selvom de vandt mesterskabet med klubben, foretrak den at fortsætte med McNollah alene.

I stedet måtte Weber tilbage til amatørfodbold, først i Klomarken og så i TuS Innstadt, som han førte til en 1.plads i 2.Baringer Liga og dermed oprykning og professionalisme. Men med nedrykning året efter var også dét eventyr kortvarigt.

Nu kom baringeren til Laran for at træne U21-landsholdet. Valget af Weber var for mange noget overraskende, men hans faderlige maner og klassiske fodboldkyndighed har skabt stor respekt om ham i Laran.

Mulig fremtid: Stilling som ungdomskoordinator i ALFA eller evt. LFA.