Baringers Land 20

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Det tredje officielle fodboldmesterskab i Baringers Land og den tredje pokalturnering, begge organiseret af BFVSS.

SV Weinersbrück vandt for første gang mesterskabet, foran SV Innstadt og pokalvinderen fra året før, 1.FC Siron.

Titelholder SpVgg. Sönig havde en katastrofal sæson og endte lige over nedrykningspladserne samt tabte 0:4 i pokalen til vinderen af 2.Baringer Liga, Borussia Baringers Stadt. De to andre oprykkere fra den næstbedste række var i forvejen oprykkere til samme.

Interessant i øvrigt, at to af de tre nedrykkere fra 2.Baringer Liga blev erstattet af lokalrivaler.

I pokalen marcherede sølvvinder SV Innstadt igennem til finalen ved tre gange at vinde 5:0, først over mester SV Weinersbrück. Modstanderen her, SV Nosinias, havde “kun” scoret 4 mål i hver af sine kampe, og finalen blev en historisk hæsblæsende affære, der ved stillingen 4:4 måtte ud i forlænget spilletid. I denne scorede SV Nosinias så yderligere to gange, så SV Innstadt også her måtte nøjes med at blive nummer to.

SV Nosinias satte oven i købet trumf på ved i Supercup-finalerne at besejre SV Weinersbrück, der åbenbart tog sig en totalslapper efter fejringen af mesterskabet, med 10:1 samlet!

Der deltog fortsat i alt 33 hold i den baringske liga.

Generelt om Baringer Prof-Liga
18 · 19 · 20 · 21 · 22 · 23 · 24 · 25 · 26 · 27 · 28 · 29 · 30 · 31 · 32 · 33 · 34 · 35 · 36 · 37 · 38 · 39 · 40
Klubturneringer i Miseira sæson 20
Miseira Cup for Mesterhold · Miseira Cup for Pokalhold · ALFA Cup · Profklubbernes Turnering
Oversigt · Arnytrace · Baringers Land · Collo · Coslavijask · Klomarken · Käpumman · Laran Wevey/Molle/Szarikalsing · Mõevalos (ikke udført) · Nolaere · Szogoz (ikke udført)