Collo 25

Fra Bjørnen og Stenen
(Omdirigeret fra COL 25)
Skift til: Navigation, Søgning

Det ottende officielle fodboldmesterskab i Collo og den sjette pokalturnering, begge organiseret af CNC.

Binni US vandt for første gang mesterskabet, mens de to ALFA Cup-pladser gik til NSC Niranze og titelforsvarer CC Cianto. For første gang nogensinde tog SSC Boffe ikke medalje.

Begge Tosin-hold i den bedste række rykkede ned!

De to profhold ud over den nye mester skuffede i ligaen, men mødtes i pokalfinalen. Craba FC blev det tredje hold i træk, som forsvarede denne titel, og 3:0-sejren forhindrede finalemodstanderen SSC Boffe i i stedet at tage sin tredje pokalsejr.

Den største overraskelse i pokalen var fjerdedivisionsholdet Toly FC, som i fem runder slog højererangerende hold med masser af mål, før holdet i 9.runde tabte knebent til finalisten fra året før, FBC Binni. Også AC Bosi fra III Divisione marchede frem, fra 1. til 5.runde, blandt andet ved at slå lokalrivalen FS Bosi fra rækken ovenover. Et andet yderst bemærkelsesværdigt resultat i et lokalopgør sørgede Cianto 20 fra IV Divisione for ved i 2.runde at slå det foregående års mester CC Cianto.

Der deltog fortsat 40 hold i den collianske liga.