Nolaere 25

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Syvende officielle fodboldmesterskab og -pokalturnering i Nolaere, begge organiseret af RNCF.

CF Triñe vandt sit fjerde mesterskab på fem år og i alt, mens udfordrerne Union Vosa og titelforsvarer CF Bod endte på en anden- henholdsvis en beskeden femteplads. En af oprykkerne, Real Nassargodid, som også var forsvarende pokalvinder, tog bronze.

Der deltog fortsat i alt 80 klubber i den nolaerianske turnering.

Real Ciriom, der som oprykker vandt 2.division, imponerede også i pokalen ved at slå CF Triñe i kvartfinalen, men tabte stort i semien til den senere vinder Union Vosa. Endnu tættere på sensationen var en af nedrykkerne fra 3.division, Real Vallati, som slog to 2.divisionshold for derefter at tabe med blot 1:2 til titelforsvareren, Real Nassargodid. Sidstnævnte nåede altså igen finalen, førte endda 1:0, men tabte til sidst 2:3 til Union Vosa.