Collo Boffe

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Football Club Collo Boffe er en fodboldklub fra byen Boffe i Collo. Klubben blev optaget i CNCs liga fra sæson 18, vandt mesterskabet i 19, og aflagde i 21 et kort visit i profverdnen. Siden er holdet dumpet ned i de lavere rækker.

Hjemmebanen er Stadio di Collo, som tidligere har haft 73 000 pladser, men har nu 52 000.

Af kendte tidligere spillere kan nævnes Victorio Francescia, Giorgio Da Goldia, Roberto Niranze, Murallo Pepita, Casper Piette, Roberto Riazor og Richard Roff.

Placeringer

18: Nr. 4 af 5 i Divisione Nazionale (=1.division) — 1.runde i pokalen
19: Mester af 5 i Divisione Nazionale — ¼ (=1.runde) i Miseira Cup for Mesterhold
20: Nr. 3 af 5 i Divisione Nazionale — ⅛ (=1.runde) i ALFA Cup
21: Nr. 5 af 5 i Divisione Nazionale (ned) — Pokalfinalist — 1.runde i ALFA Cup
22: Nr. 5 af 5 i Promozione (=2.division; oprindelig nedrykningsplads, men rækkerne blev slået sammen) — Semi i pokalen (dvs. videre fra én runde)
23: Nr. 10 af 10 i Promozione (ned) — 7.runde i pokalen (dvs. ikke videre fra nogen runde)
24: Nr. 4 af 10 i III Divisione — 6.runde i pokalen (dvs. ikke videre fra nogen runde)
26: Nr. 3 af 10 i III Divisione
27: Nr. 10 af 10 i III Divisione (ned)
28: Nr. 7 af 10 i IV Divisione
29: Nr. 3 af 8 i IV Divisione, Kreds 2
30: Nr. 3 af 10 i IV Divisione, Kreds 2
31: Nr. 5 af 10 i IV Divisione, Kreds 2
32: Nr. 2 af 12 i IV Divisione, Kreds 2
33: Nr. 5 af 14 i IV Divisione, Kreds 2