Mõevalos 22

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Det fjerde officielle fodboldmesterskab og den fjerde pokalturnering i Mõevalos, begge organiseret af UNMF.

UD Vile Bance vandt for første gang mesterskabet, mens FC Vile Bance vandt sin anden pokaltitel. Extra Copa blev der ikke længere spillet om, og dens titelholder, mesterklubben Clube Vile Bance endte på sidstepladsen og rykkede dermed ud af den fineste række — sammen med Benfica Porte. Sport Porte befandt sig med sin anden oprykning i træk pludselig højere oppe end lokalrivalen.

FC Sõa måtte tage til takke med andenpladsen både i ligaen og — som dobbelt titelforsvarer — i pokalen, hvor FC Vile Bance tog revanche for det foregående års finalenederlag.

Classe A til D hed nu 1. til 4. division, og de tidligere Extra Classe A og B var blevet lagt sammen til en 5.division.

Med en nyoptaget klub og fire nyoptagede B-hold deltog nu i alt 51 hold fordelt på 37 klubber i den mõevalesiske turnering.