Mõevalos 24

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Det sjette officielle fodboldmesterskab i Mõevalos, organiseret af UNMF, blev en sæson fuld af overraskelser.

FC Vile Bance vandt sit første mesterskab, mens the double- og Nick Bobson Cup-vinderen fra året før, UD Vile Bance, ikke alene endte på en elendig sjetteplads ud af otte, men også måtte se sig elimineret i første runde af pokalen mod oprykker og byrival OS Belenenses Vile Bance. Sidstnævnte vandt endda pokalen efter også at have slået den nye mester og anden byrival FC Vile Bance i semifinalen og Seniors Buenos Caire i en målrig finale på et vaskeægte hattrick af Peyo og to mål af Ivaz. Dermed kom samtlige hold i Classe A med internationalt!

I alt deltog 52 hold fordelt på 38 klubber i den mõevalesiske turnering. Det var uændret fra året før, da fire andethold var trukket ud af turneringen og hullet udfyldt af fire andre andethold.

Papirudgave af slutstillingerne for sæson 24 i Mõevalos.