Nolaere 24

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Sjette officielle fodboldmesterskab og -pokalturnering i Nolaere, begge organiseret af RNCF.

CF Bod blev for første gang mester, og da Nolaere Vardido tog sølv, blev profklubberne henvist til noget skuffende placeringer.

Da Union Vosa var kvalificeret til Miseira Cup for Pokalhold som titelforsvarer, var alle 1.divisionsklubber, der ikke rykkede ned, med internationalt. Hvis ikke vinderen af 2.division, Real Nassargodid, havde vundet pokalen (med suveræne 4:0 i finalen over 1.divisions jumbohold CF Ninse), var der endda en nedrykker, der var kommet med internationalt.

Med 11 nyoptagede klubber deltog nu i alt 80 klubber i den nolaerianske turnering.