sæson hold resultat
21-24 Ningee United (am) M–P
25-26 Wevey A 13 (7-1-5)

Fodboldtræner fra Wevey (fulde navn Randolph Edward Socker); født 970, død 26. Da Ningee United manglede en træner, blev den lokale idrætslærer Socker spurgt, og selvom han ikke havde et synderligt kendskab til fodbold, accepterede han tjansen som en fritidssyssel. I sæson 21 spillede holdet alligevel kun fire kampe, da Wevey kun havde en knockoutturnering.

Men allerede i den første “rigtige” sæson året efter nåede Ningee United pokalfinalen, og året efter igen (23) vandt de den. Pga. en administrativ brøler deltog dog ikke Ningee United, men finalemodstanderen Losain United i Miseira Cup for Pokalhold. Pokaltriumfen blev efterfulgt af et mesterskab i 24, og efter at have slået CC Cianto i begge kampe, var Ningee United forholdsvis tæt på endda at nå semifinalen i Nick Bobson Cup, men vandt i returkvartfinalen “kun” 5:2 over CF Bod, som forinden havde vundet 5:0 hjemme.

Succesen indbragte Randy Socker posten som landstræner, hvor han afløste Abby Toose. Han valgte passende nok at spille den første kamp i Ningee, og selvom Wevey tabte til Laran, vandt de returopgøret, og Socker endte med at føre holdet til sejr i den eneste turnering om Super ALFA Cup i sit første år, 25. Desuden lagdes med tre sejre i fire kvalifikationskampe grunden til Weveys første slutrundedeltagelse i TIFO Gold Cup 27. Desværre nåede Socker ikke at fuldføre kvalifikationsturneringen. Han blev pludselig alvorligt syg i det tidlige efterår 26, og han døde i november samme år.