m (Text replace - "Pirku (klub)|Pirku" to "Pirku PT")
m (Text replace - "Johrl (klub)|Johrl" to "1.FC Johrl")
Linje 1: Linje 1:

Den 14. turnering om [[Tirbik Cup for Klubhold]], organiseret af [[NOIUTFO]].

Det weisserlandske landsbyhold [[Johrl (klub)|Johrl]] forsvarede sin titel med en fejende flot 5:0-sejr over [[Sporting Fredericaville]] i finalen.
+
Det weisserlandske landsbyhold [[1.FC Johrl]] forsvarede sin titel med en fejende flot 5:0-sejr over [[Sporting Fredericaville]] i finalen.

Allerede semifinalerne havde budt på helt suveræne sejre, idet begge finalister her vandt med ni måls forskel set over deres respektive to kampe.

Og [[Johrl (klub)|Johrl]] fortsatte altså sin målgerrighed i finalen i Garring. Efter blot ni minutter faldt det første mål ved [[WEIU|U21-landshold]]sspilleren [[Filip Glücksberg]]. Herefter tog de tre anggribere over: Ti minutter senere øgede [[Roland Weltenbüchl]] til 2:0, og i de sidste fem minutter før pauseteen sørgede [[Friedrich Lercken]] og [[Peter Szalögy]] for, at den smagte ekstra bittert for fredericanerne. I anden halvleg gik det mere roligt til, men med sit andet mål satte [[Peter Szalögy]] trumf på ni minutter før slutfløjtet.
+
Og [[1.FC Johrl]] fortsatte altså sin målgerrighed i finalen i Garring. Efter blot ni minutter faldt det første mål ved [[WEIU|U21-landshold]]sspilleren [[Filip Glücksberg]]. Herefter tog de tre anggribere over: Ti minutter senere øgede [[Roland Weltenbüchl]] til 2:0, og i de sidste fem minutter før pauseteen sørgede [[Friedrich Lercken]] og [[Peter Szalögy]] for, at den smagte ekstra bittert for fredericanerne. I anden halvleg gik det mere roligt til, men med sit andet mål satte [[Peter Szalögy]] trumf på ni minutter før slutfløjtet.

De 5:0 er i øvrigt “kun” en tangering af rekorden for største finalesejr i [[Tirbik Cup for Klubhold]] — [[TCK 27|i 27]] vandt [[Motor Szarkawa]] med de samme cifre over [[Pirku PT]].

Versionen fra 26. okt 2016, 18:33

Den 14. turnering om Tirbik Cup for Klubhold, organiseret af NOIUTFO.

Det weisserlandske landsbyhold 1.FC Johrl forsvarede sin titel med en fejende flot 5:0-sejr over Sporting Fredericaville i finalen.

Og 1.FC Johrl fortsatte altså sin målgerrighed i finalen i Garring. Efter blot ni minutter faldt det første mål ved U21-landsholdsspilleren Filip Glücksberg. Herefter tog de tre anggribere over: Ti minutter senere øgede Roland Weltenbüchl til 2:0, og i de sidste fem minutter før pauseteen sørgede Friedrich Lercken og Peter Szalögy for, at den smagte ekstra bittert for fredericanerne. I anden halvleg gik det mere roligt til, men med sit andet mål satte Peter Szalögy trumf på ni minutter før slutfløjtet.

De 5:0 er i øvrigt “kun” en tangering af rekorden for største finalesejr i Tirbik Cup for Klubholdi 27 vandt Motor Szarkawa med de samme cifre over Pirku PT.

Papirudgave af resultaterne i Tirbik Cup for Klubhold 33.