Tirbik Cup for Klubhold 26

Fra Bjørnen og Stenen
Skift til: Navigation, Søgning

Den 7. turnering om Tirbik Cup for Klubhold, organiseret af UTFA.

Garring Anno Twenty vandt en finale, der er gået over i historien ikke mindst på grund af sin forrygende start og sin efter mange menings ufortjente resultat. Crouveranerne kom foran efter blot tre minutter, men RW Lercken udlignede seks minutter senere og kom foran blot to minutter senere igen. Begge mål for weisserlændingene blev sat ind af Peter Trüssen og var direkte årsag til at han efterfølgende blev en af Tirbiks mest navnkundige profer i Miseira.

Men crouveranerne bragte efter 23 minutter igen balance i regnskabet, og med fire mål inden for den første halve halvleg troede tilskuerne, at der skulle blive målfest. Kampens næste mål faldt dog først 12 minutter før tid, og det skulle vise sig at blive det sidste, hvormed Garring Anno Twenty slog RW Lercken 3:2.

Interessant var det også, at RW Lercken gennem turneringen som det eneste hold overhovedet formåede at vinde hjemme — og samtlige de hold, der startede på udebane, endte med at gå videre.

Kölömons deltager var med for foreløbig sidste gang, mens Venamos ikke længere var med, idet de respektive fodboldforbund ikke var medlemmer af UTFA.