Fra Bjørnen og Stenen
(Omdirigeret fra TCK 33)
Skift til: Navigation, Søgning

Den 14. turnering om Tirbik Cup for Klubhold, organiseret af NOIUTFO.

Det weisserlandske landsbyhold 1.FC Johrl forsvarede sin titel med en fejende flot 5:0-sejr over Sporting Fredericaville i finalen.

Allerede semifinalerne havde budt på helt suveræne sejre, idet begge finalister her vandt med ni måls forskel set over deres respektive to kampe.

Og 1.FC Johrl fortsatte altså sin målgerrighed i finalen i Garring. Efter blot ni minutter faldt det første mål ved U21-landsholdsspilleren Fillip Glücksberg. Herefter tog de tre anggribere over: Ti minutter senere øgede Roland Weltenbüchl til 2:0, og i de sidste fem minutter før pauseteen sørgede Friedrich Lercken og Peter Szalögy for, at den smagte ekstra bittert for fredericanerne. I anden halvleg gik det mere roligt til, men med sit andet mål satte Peter Szalögy trumf på ni minutter før slutfløjtet.

De 5:0 er i øvrigt “kun” en tangering af rekorden for største finalesejr i Tirbik Cup for Klubholdi 27 vandt Motor Szarkawa med de samme cifre over Pirku PT.

Papirudgave af resultaterne i Tirbik Cup for Klubhold 33.